Maakt maatwerk mooi

Over ons

Een familiebedrijf, gespecialiseerd in het toeleveren van horeca- en projectmeubilair, op maat gemaakt, dat u graag bijstaat bij het inrichten van uw project!
De familie Demoen staat borg voor  een geweldig, professioneel team met oa: garnierders, schrijnwerkers, naaisters, monteurs en spuiters genieten reeds 45 jaar een uitstekende reputatie in de horeca-wereld.

Vakmanschap

Garniering en naaiatelier

De zittingen voor uw stoelen, zetels of bankstellen worden hier ter plaatse voorzien van de mousse en simileder of stof. Alles wordt naar wens en maat van de klant gemaakt!

Wij beschikken tevens ook over een naaiatelier waar alles op maat van de klant wordt gesneden en gestikt.

Ons professioneel team garnierders zorgt ervoor dat uw stoelen, zetels en bankstellen voorzien worden van de stof of simileder dat U uitgekozen heeft.

 

Schrijnwerk

Voor onze schrijnwerkers is geen uitdaging teveel! Zij zorgen ervoor dat uw tafels, bankstellen, afscheidingen perfect op uw maat worden gemaakt.

Wij beschikken over professionele zaag- en schuurmachine zodat wij bij U een perfect afgewerkt houten product kunnen afleveren.

 Hier start het proces van uw tafel, bankstel of project op maat…

Spuiterij

Dagelijks staat een team paraat om uw stoelen en tafels te voorzien van het gewenste kleur.

Wij beschikken over een verflabo, spuitcabine alsook over een spuitrobot.

Iedere stoel of tafel wordt zorgvuldig gekleurd om U een perfect product te kunnen afleveren.

Montage en stockage

Een professioneel team monteurs zorgt er elke dag opnieuw voor dat uw bestelling op tijd en stond gemonteerd klaar staat.

Ze verzorgen onze producten met de grootste zorg wanneer deze bij ons aankomen tot wanneer deze dienen geleverd te worden.

Ook ter plaatse zorgen zij ervoor dat uw stoelen, tafels en banketten perfect op de plaats komen te staan zoals U dat wenst!

Transport

Geen weg is onze chauffeurs onbekend, zowel België als Noord-Frankrijk, behoren tot hun wegenkennis.

Showroom

Wij verwelkomen U graag in onze ruime showroom…

Een professioneel team staat voor U klaar!

Wij begeleiden U in onze showroom tot uw project perfect aan uw wensen voldoet!