Over Hilma

Het verhaal van Hilma begint in 1975 met de verkoop van kleinmeubel aan particulieren zoals matrassen, slaapkamers en eetkamers. Ondertussen zijn we 48 jaar verder en is het West-vlaams bedrijf verder geleid door de tweede generatie van de familie, de 2 zussen (Heidi en Kathleen) broer Koen, alsook schoonbroer Franky. 

 

Image

Eindeloze keuze

Elke zitmeubel uit onze collectie heeft een uniek verhaal. Een stijlvol ontwerp, kwaliteitsmaterialen en een verfijnde afwerking. Met ons meubilair haal je gewoon meer uit je interieur.

Image
Image

Op maat van uw wensen

Functioneel met een tikkeltje meer. Onze interieurspecialisten combineren duurzame materialen, de mooiste kleuren en sfeervolle stoffen tot een eyecatcher voor je interieur. De keuze is aan jou, ga voor de perfecte look en haal meer uit je meubelen. Ontdek ons gamma! 

 

Image

Ons vakmanschap

 

Samen met een gemotiveerde crew van 25 medewerkers (verkopers, garnierders, schrijnwerkers, naaisters, monteerders, spuiters en chauffeurs) staan we dagelijks borg voor het inrichten van uw project! 

Image

Garniering en naaiatelier

Ons professioneel team garnierders zorgt ervoor dat uw stoelen, zetels en bankstellen voorzien worden van de stof of simileder dat U uitgekozen heeft. De zittingen voor uw stoelen, zetels of bankstellen worden in ons atelier voorzien van mousse en simileder of stof. Alles wordt naar wens en maat van de klant gemaakt! Wij beschikken tevens ook over een naaiatelier waar alles op maat van de klant wordt gesneden en gestikt.

Image
Image

Schrijnwerk

Voor onze schrijnwerkers is geen uitdaging teveel! Zij zorgen ervoor dat uw tafels, bankstellen, afscheidingen perfect op uw maat worden gemaakt. Wij beschikken over professionele zaag- en schuurmachine zodat wij bij U een perfect afgewerkt houten product kunnen afleveren.  Hier start het proces van uw tafel, bankstel of project op maat…

Image
Image

Spuiterij

Dagelijks staat een team paraat om uw stoelen en tafels te voorzien van het gewenste kleur.

Wij beschikken over een verflabo, spuitcabine alsook over een spuitrobot.

Iedere stoel of tafel wordt zorgvuldig gekleurd om U een perfect product te kunnen afleveren.

Image
Image

Montage en stockage

Een professioneel team monteurs zorgt er elke dag opnieuw voor dat uw bestelling op tijd en stond gemonteerd klaar staat.

Ze verzorgen onze producten met de grootste zorg wanneer deze bij ons aankomen tot wanneer deze dienen geleverd te worden.

Ook ter plaatse zorgen zij ervoor dat uw stoelen, tafels en banketten perfect op de plaats komen te staan zoals U dat wenst!

Image
Image

Transport

Geen weg is onze chauffeurs onbekend, zowel België als Noord-Frankrijk, behoren tot hun wegenkennis. Ook ter plaatse zorgen zijn ervoor dat uw meubilair perfect op de plaats komen te staan zoals u het wenst ! 

Image

Bezoek onze showroom

Wij nodigen u graag uit in onze toonzaal, zodat u onze producten en afwerking kan ontdekken die zich in de ruimte van uw zaak kunnen passen. Graag raden wij u aan om een afspraak te maken, zo garanderen wij u een persoonlijk onthaal en voldoende tijd om naar uw plannen te luisteren.

Een afspraak inplannen kan via info@hilma.be of via 0032 51 777389. Het volledige HILMA -team kijkt er reeds naar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen! Kom dus gerust vergelijken en proberen en laat u inspireren.

Image