Maakt maatwerk mooi

Handmade in Belgium

We zijn de trotse bezitters van het hib label !!!! Zo ongeloofelijk blij voor onze zaak en zeker danzij ons team !    Dit label is een erkenning, uitgereikt  door Unizo, aangezien wij ook onze  eigen kwaliteitsproducten maken op kleine schaal, hier, in ons land.

Iedereen is op zoek naar  authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgische kwaliteit koopt. Door corona is de officiële aankonding uitgesteld maar we kunnen het niet laten om het hier al te posten ! 

Het is niet evident om als zelfstandige ondernemer in België het hoofd te bieden aan de concurrentie van de afgewerkte producten die afkomstig zijn uit de Oostbloklanden of Azië

Toch blijven we dagelijks ervoor te gaan om de  productie van ons  maatwerk hier in  eigen atelier te maken.  Dit kan alleen maar dankzij  ons gemotiveerd en gespecialiseerd team van schrijnwerkers, garnierders, meubelspuiters, monteerders,  chauffeurs en verkopers.  Elke dag opnieuw realiseren we samen iets moois, iets nieuws, iets anders …zowel van een klein tafeltje tot de afgewerkte bankstellen .. 

Het heeft ons telkens  veel voldoening en telkens de moed om , ondanks deze bizarre tijd,  toch verder te doen …

Bedankt  UNIZO om ons hiervoor te belonen met het HIB label,   handmade in Belgium,   heel trots en een opsteker voor ons !